ACTIVITAT 0 – Anna Closa

La meva exposició sobre el tema relacionat amb la moda ha estat parlar sobre la web de ZARA. (www.zara.com)

Imagen
1. Què és ZARA?

Zara és una cadena de botigues de moda de Espanya que pertany a l’empresa INDITEX fundada per Amancio Ortega. És una cadena tan nacional com internacional amb més prestigi del territori. Aquesta empresa té botigues per tot el món i disposa d’una web on poder informar-te sobre els nous productes o mirar-los detalladament a la web si no es disposa de temps per anar a la botiga.

2. Seccions de la pàgina web:
La web de Zara disposa de moltes seccions. Primer que tot, a l’entrar en la web aquesta et pregunta en quin país o localització et trobes ja que això dependrà molt del tipus de roba que puguis trobar i del teu idioma.
Primer que tot a l’esquerra de tot s’hi pot observar les novetats de la setmana. Això permetrà tenir un accés més ràpid si el navegant ja coneix des d’un principi tota la roba. D’aquesta manera aquest no perdrà el temps veien roba que ja ha vist anteriorment. Després es pot escollir entre mirar la roba de dona, d’home, de nena o de nen o d’adolescents. Cada secció escollida està subdividida segons les peçes de roba que es desitgin ja sigui jaqueta, vestit, pantaló, etc. A més, la web permet mirar detalladament cada peça.
Hi ha una secció que s’anomena Daily i t’ajuda a escollir o inspirar-te sobre què posar-te cada dia.

La secció APPS permet que el comprador pugui seguir mirant la web en altres dispositius ja sigui IPAD, ANDROID, IPHONE, etc.
La secció Campaña permet veure els vídeos que ha creat la web amb la roba de la última temporada. I el LOOKBOOK deix veure les fotografies.

En una subcategoria de la secció INFO, aquest permet veure on hi ha botigues Zara, si necessites més informació et donen números de telèfon per poder contactar amb ells, etc.

Imagen

3. Punts positius:
– La pàgina és molt simple, s’entén tot perfectament.

– Com que tot és via online, aquest fa que si no tens temps d’anar a la botiga puguis mirar tota la gama de productes nous de Zara a la web.

– No hi ha publicitat en la web

– Quan esculls la roba que vols comprar, aquesta web permet l’opció de triar les talles i si està disponible entre altres colors.

-Si el producte que t’ha arribat a casa no és el que t’esperaves, o la talla no és la que t’esperaves es pot canviar de manera gratuïta.

– La gama de preus que ofereix la web és apte per a totes les butxaques.

– Pagar amb targeta és totalment segur i privat.

4. Punts negatius:
– És evident que es tracta d’una pàgina web, però no poder provar-te la roba suposa un handicap a l’hora de comprar ja que no saps com et quedarà.

– Després d’escollir i comprar la roba aquesta pot arribar després de dues setmanes a casa (tot i que a la web fiqui només 7 dies laborables). La web disposa de l’opció que arribi a casa pagant les despeses del transport o si prefereixes no pagar aquest import hauràs d’anar a la botiga de Zara igualment.

– Algunes vegades, la roba que està disponible a la web amb fotografies no es sembla gens al que vas veure a la web i la que tens a les mans.

– Zara disposa de tota la roba a les botigues, però pel que fa a la web aquesta empresa no penja tota la roba a Internet i el consumidor ha d’acabar anant igualment a la botiga per veure si existeix o no el que tenia en ment.

-Quan el que es vol és mirar una peça de roba, Zara dóna la opció de mirar què tal quedaria la combinació amb un altre tipus de peça. Per tant, el que voldrà és encasquetar al navegant encara més roba de la que ha escollit per veure si cau en la trampa de la compra massiva.

5. Conclusió:
És evident que si el consumidor no té temps d’anar a les botigues, doncs poder tenir accés mitjançant Internet és un avantatge, però tot i així opino que sempre és millor comprar, observar i provar la roba com quan no podíem gaudir d’aquesta comoditat. Però, la web és simple i molt fàcil d’utilitzar i això permet que totes les edats ja tinguin coneixements sobre informàtica o no puguin comprar a través d’aquest mitjà.

Anna Closa

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s