A14 Alexandra Pérez Varela

 

  1. Exercici de cerca al catàleg del CCUC ccuc.cbuc.cat

La meva cerca ha estat feta mitjançant “matèria” i he introduït les paraules “publicitat internet” i m’han sortit 8 resultats en total. A través de l’opció “paraula clau” i introduïnt les paraules “publicitat internet” he obtingut 276 resultats en total.

Finalment he localitzat el llibre sobre publicitat a internet de l’autor José Marí Parreño: “Márqueting y publicidad en internet”. Aquest és disponible a les següents: Universitat Jaume I, Universitats de Catalunya: UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) i UOC (Universitat oberta de Catalunya.

2. Exercici de cerca al catàleg de la Biblioteca de la URL http://cataleg.url.edu/

Títol: 50 respuestas sobre la moda. Títol original: La mode et ses enjeux.

Autor: Fréderic Monneyron

ISBN: 9788425221286

Data de publicació: París, 2005.

Enllaç al catàleg:

http://cataleg.url.edu/search~S1*cat?/XFr{u00E9}deric+Monneyron&searchscope=1&SORT=D/XFr{u00E9}deric+Monneyron&searchscope=1&SORT=D&extended=0&SUBKEY=Fréderic+Monneyron/1%2C3%2C3%2CB/frameset&FF=XFr{u00E9}deric+Monneyron&searchscope=1&SORT=D&3%2C3%2C

He buscat pel catàleg de la Biblioteca Universitat Ramon Llull per paraula clau “moda” i he obtingut 239 resultats. He seleccionat aquest llibre perquè m’ha semblat interessant el títol.

 Imagen

Personalment opino que el catàleg de la URL és eficaç i molt fàcil d’utilitzar, ja que, només amb una paraula ja tens accés a molta información, ja siguin llibres com revistes, sobre el tema que busques. De manera inmediata trobes allò que buscaves i sense perdre temps. Pel que fa al llibre és un llibre que parla sobre la moda de vestir i, proposa una breu història sobre la mateixa. A més, s’endinsa en la moda sorgida al segle XIX com a concepte i fenomen social Occidental. També fa un balanç per les principals interpretacions sociològiques que vestit i moda han suscitat al llarg de la seva història.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s