A0 Míriam Pallarès

El lloc web que escollit relacionat amb la moda és: http://www.vogue.es/

Descripció de la web:

És una web que reprensenta una marca de moda. Reflecteix molt bé aquest tema ja que és molt visual i colorida. Però també poden trobar alguna secció que té un contigunt més lúdic.

Està dividida en 11 seccions i 6 subseccions que s’actualitzen cada dia. Totes elles tracten un tema diferent, però estan relacionades amb les celebrities. El que pretèn la marca és que el client trobi un referent que porti aquella mateixa peça de roba perquè li doni més seguretat a l’hora de comprar-ho.

També, cal destacar que cada imatge de la portada et porta a una secció diferent. és a dir, si apretes un hipervincle et porta a altre de la mateixa web (notícies, vídeos) o a altres webs associades.

AVANTATGES MÉS IMPORTANTS:

– No fa falta que estiguis registrat per veure informació.

– Et pots subscriure i tenir avantatges que altres no tenen, així com comprar la revista Vogue amb descomptes, o altres ofertes exclusives.

– El lloc web té un buscador on pots posar qualsevol paraula i trobar el contigut que més s’adeqüi a les teves necessitats.

– Molt important: és un lloc web amb poca publicitat. A altres pàgines de moda no es podia navegar de la quantitat de publicitat que s’interposava entre mig.

– Pots accedir a la web d’altres països a travès de la secció de VFNO (Vogue Fashion’s Night Out). Per tant, és una posibilitat per veure les tendències de cada lloc del món i per aprendre idiomes.

DESVANTATGES MÉS IMPORTANTS:

– La veig nomès enfocada per a un públic femení perquè no hi ha una secció exclusivament pels nois. Per tant, exclou aquest col·lectiu.

– Té tantes seccions i subseccions que et perds i no saps tornar on estaves.

OPINIÓ PERSONAL

Crec que és una bona pàgina de moda ja que el contingut que presenta està totalment actualitzat i es poden veure totes les desfilades en directe.

Malgrat totes les seccions estiguin relacionades amb les celebrities, aquestes sempre tenen punts de vista diferents i amb molts contiguts multimèdia que ens ajuden a interactuar amb la marca.

Finalment, pot a portar alguna cosa que no tenen altres pàgines de moda, i és el fet de no ser solament de moda, sino que com he dit anteriorment, té seccions amb un component més lúdic . Ex: l’horòscop.

 

 

 

Míriam Pallarès.

 

 

 

 

 

 

 

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s