Activitat 4

1. Una fotografia representativa del següent país:  Islàndia

I que estigui sota la següent llicència d’ús: amb  creative commons d’atribució

Copia la imatge, indica el seu títol i url, i feu una breu descripció i justificació de la seva elecció.

http://www.flickr.com/photos/54448019@N08/5092970671/

TÍTOL: EL CAMÍ ENTRE EL GEL

Descripció de la imatge: Fotografia realitzada el 28 de juliol de 2004 a AusterSkaftafellssysla, Islàndia. Paisatge bucòlic d’Islàndia on el riu està fragmentat per trossos de gel que s’interposen entre les roques. L’aigua blavosa i cristal·lina del riu sembla brillar amb la llum del dia i contrasta amb el negre de les roques. Al fons de la imatge es poden copsar les muntanyes envoltades per la boira característica del capvespre.

Justificació de l’elecció: Hem escollit aquesta imatge perquè creiem que és una fotografia realitzada des d’una perspectiva molt aconseguida. La disposició centrada dels elements de la imatge fa que gaudeixis al mirar-la.

Finalment, ens agrada el contrast del negre amb els colors apagats, ja que per una banda li dóna un to angelical i per una altre banda tenebrós.

2. Una imatge representativa pel tema del bloc / blocs

I que estigui sota la següent llicència d’ús: creative commons que no permeti un ús comercial

Copia la imatge, indica el seu títol i url, i feu una breu descripció i justificació de la seva elecció.

http://www.flickr.com/photos/minimuffin/3852510886/

TÍTOL: Rödel LA. Descripció de la imatge: Fotografia realitzada el 17 de juliol de 2009 a Islàndia.

A la imatge es poden veure dues models que estan posant per una marca de moda anomenada Rödel LA. La foto segurament es va realitzar en un estudi fotogràfic on les dues models treballen per la imatge del producte que volen vendre. Les dues noies centren la seva mirada en direcció al cel, tot accentuant les pestanyes postisses que contrasten amb el color del seus ulls. Porten un jersei de sanefes de color vermell, blau i violeta. Tot i el maquillatge que porten, les dues models tenen la pell força blanca i això reflecteix el clima del país nòrdic.

Hem escollit aquesta imatge com a representació de la moda no només perquè formi part d’una marca, sinó perquè té característiques que es poden identificar amb la moda. En primer lloc, és una imatge molt visual. El primer que veiem de la fotografia son les llargues i corbades pestanyes de les dues noies. En segon lloc, la postura de les dues noies no és natural, per tant, es sobreentén que estan posant per fer una publicitat d’un producte. En tercer lloc, les noies porten pestanyes postisses i estan molt maquillades, per tant, podríem suposar que es tracta d’una marca estètica de maquillatge per cuidar la teva imatge.

Finalment, el contrast entre les dues noies (una rossa i l’altra morena) mostra que el ventall de productes que proporciona la marca és força ampli ja que cada producte que llencen al mercat està pensat per diferents estils de noies.

3. Breu valoració de Flickr i de les seves opcions de cerca d’imatges per llicències d’ús. Flickr és una xarxa social que es mostra força ordenat i a més permet fer moltes coses. A més es poden compartir les imatges amb altres xarxes socials i així els teus amics conèixer aquesta pàgina. Aquesta pàgina pot ser molt útil per les persones que són amants de la fotografia o volen aprendre’n. A l’hora d’utilitzar-lo és força senzill i fàcil a entendre (tot i ser en anglès).

 

 

Anna Closa

Míriam Pallarès

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s